Петко Асенов: Къде ще отидат Ромските гласове?

в България


Петко Асенов: Къде ще отидат Ромските гласове? Главният комисар на ромите у нас Петко Асенов попита къде ще отидат ромските гласове? Ние също искаме да Ви попитаме според Вас къде ще отидат ромските гласове и в коя партия? Или в кои партии?

Истината е, че Никой не коментира тези гласове от които зависят много често както регионалните така и националните изборни процеси у нас. Според вас по съвест ли гласуват ромите или по команда? Кой партии системно се облагодетелстват от този вот? Има ли купен вот у нас?

Само голямата изборна активност на гражданите може да промени резултатите и така купеният, корпоративният и този на електоратът на големите партии ще бъде с по-малко значение и може да се промени политическият спектър. Или смятате, че няма смисъл да се гласува, защото управляващите манипулират вота и изборните резултати?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар