Слави Трифонов: Изминаха 4 години от референдума нищо не забравено, нищо не простено

в България

Слави Трифонов: Изминаха 4 години от референдума нищо не забравено, нищо не простено


Изминаха 4 години от първият референдум, припомни Слави Трифонов и над 2 милиона гласа не се чуха. За 4 години това, което поиска суверена някак си народната воля бе неглижирана меко казано да не кажем, че се подиграха с нас. Субсидията не е един лев, а цели осем.

Мажоритарното гласуване не е факт. Електронното гласуване не може да се манипулира и затова не им изнася на управляващите. В крайна сметка за суверена ли работят политиците или за себе си? Важно е обективното състояние за нещата в страната ни!

Слави Трифонов говори за народовластие и Демокрация и тя трябва да бъде приложена на практика, защото икономическо-политическата мафия се брани за да запази удобното си властване над нас. Кураж дружина, нека пред света да се покажем и на изборите да ги накажем!

Изминаха 4 години откакто народът се произнесе, а ГЕРБ и техните патерици продължават нагло да не се съобразяват, да ги накараме да се съобразят заедно!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар