Как да пазаруваме качествено за Коледа

в Новини

В навечерието на коледните и новогодишните празници Александър Сано избра Kaufland за своя предколеден пазар. Популярният български актьор разчиташе на безценното съдействие на посланика на добрата храна – шеф Владимир Тодоров, за да подбере качествените и свежи продукти за празничната си семейна си трапеза, а какво си избра и какви съвети получи можете да видите в видеото тук.

„За мен е изключително важно да пазарувам информирано. Като всеки потребител държа на доброто качество и предпочитам продуктите, произведени в България“, коментира Сано преди началото на своя пазар в Kaufland.

Неслучайно първите продукти, на които актьорът се спря, бяха свежи зеленчуци от регионални производители, обозначени с вече разпознаваемото сърце „От нашия регион“, което търговската верига включва на ценовия етикет.

„Kaufland се грижи за качеството на плодовете и зеленчуците, като го контролира от полето до рафта. Особено важен фактор за тяхната свежест е фактът, че се транспортират в 100% рециклируеми каси за многократна употреба, чиито дизайн позволява по-добрата циркулация на кислород. А това има мигновен ефект върху по-дълготрайната им свежест“, обясни му шеф Тодоров.

Сано допълни кошницата си с още важни за празничната трапеза продукти като прясно изпечени тестени изделия от пекарната на Kaufland. За тях шеф Тодоров уточни, че се пекат по съвременни технологии и на специфична температура, за да са винаги пресни и готови за консумация във всеки момент от деня.

„Трябва ми и прясно, хубаво месо“, констатира Сано и по препоръка на шеф Тодоров подбра редица български продукти от собствената марка прясно месо на Kaufland – “Шеф Месар“ с гарантирано качество от независимия институт за сертификация TUV Nord.

„Месото запазва свежестта, цвета и вкусовите си качества, защото е опаковано по специална технология в защитна атмосфера веднага след разфасоване“, обясни шеф Тодоров.

Актьорът допълни избора си и със свежо родно месо от витрината на Kaufland, преминало през шест степенен контрол на качеството. „Температурата на прясното месо се следи непрекъснато от транжорната до свежата витрина, където се контролира денонощно“, допълни шеф Тодоров.

За празничната си трапеза Сано подбра и редица продукти от портфолиото на националната собствена марка на компанията – „Брей!“, което към момента включва над 80 продукта от 27 производителя от над 15 региона в страната.

Актьорът отчете огромния избор от млечни продукти, произведени в България, като подбра такива и от специалния фермерски щанд в хипермаркета, който включва продукти от малки регионални мандри и семейни ферми.

Kaufland България призовава към отговорно пазаруване, съобразено с всички въведени противоепидемични мерки и пожелава здрави, спокойни и весели празници на всички.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар