Бай Тошо: Работа, Работа, Работа, но за погребалните агенции

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Работа, Работа, Работа, но за погребалните агенции


Бай Тошо: Обществото трябва да знае докъде ви докара тази Демокрация и тези политици във властта? Този път искам да публикувате този пост да се знае в социалните мрежи!

Преди да скочат от седмия етаж леля Пенка и Велина оставили на масата 320 лв. и бележка… Да се платят 200 лв. за тока от предния месец…
Безизходица, нищета и мъка…това е бил живота на тези две жени сложили край на живота си от отчаяние….ако изобщо може да се нарече „живот“! Снимките дори не говорят, а те крещят как и в какво са живели.
Още по-страшна става картината, като разбираме, че свидетел на всичко е станало осемгодишно момче, което след случилото се не говори, а единствено ръкомаха.
И това се случва в България, в Стара Загора, преди ден, през 2021 година.
„Двете жени на 63 и 45 год. – майка и дъщеря, скочили от седмия етаж, на апартамента, в който живеят, окрилени от радостта да поминуват в страната на ГЕРБ.
Работа, Работа, Работа!
….Но за погребалните агенции“, каза мой приятел във ФБ. Та за кого друг?
Къде е държавата?
Къде сме ние, хората?
Останаха ли човеци, изобщо?

Бай Тошо: Какво да кажа, че по мое време нямаше такава бедност и нищета, която да докарва хората до самоубийство, нямаше и такива неволи – обещават ви работа докато унищожават и малкото, които дават работа! Това е лицемерие и изтребление!

А колко ли случай се прикриват?

Време да се полагат грижи за хората.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар