Бай Тошо: Социалните мрежи са убийство!

в Бай Тошо


Убийство не само духовно и социално, а и физическо! Няма го контакта социалната ангажираност между млади и стари и младите днес не са подготвени за реалният, не виртуалният свят. Младите не могат нищо нито да си произведат храната, нито да я приготвят. Мрежите са като наркотик – изяждат съзнанието ви, промиват мозъците ви, крадат времето ви и изгубвате реалната представа за истинският живот там навън сред гората в планината, там на село, там където са живели хиляди години без интернет и социални мрежи. Хора опомнете се, научете децата си на реалните неща. Защото с нас си отиват и те.

В природата майката мечка учи мечетата и да ловуват така е със всички животни, но ако майката мечка умре и мечетата стават жертва, защото не са подготвени. Училищата не подготвят децата ви и вие родителите сте заети да надничат в телефоните и те не ви подготвят.

Аз Бай Тошо ви гарантирам, че по мое време децата бяха социално ангажирани да помагат на село на баба и дядо в стопанството да хранят кокошки, овце, крави, свине и да копаят в градината домати, краставици и зеленчуци. Четяха книги, беряха билки, помагаха с прибирането на продукцията от полето. Учеха се как да живеят и така те учиха своите деца, но днес обаче всички са ангажирани в социалните мрежи и споделят емоции. Емоции без цвят и мирис, без вкус и не носят трайни познания полезни за тяхната реализация.

Бай Тошо: Социалните мрежи убиват Вас и децата ви така и отиваме като народ и нация! Едно семейство не може да се бори с нацията, защото новите стандарти на обществото са сбъркани и този, който не е актуален в социалните мрежи някак си е анатемосан като ненормален! Кое е нормалното и кое е правилно, кажете вие?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар