Киро Петков: Бежанците идват регулярно в България! Държавните медии крият скандалното му изказване

в България

Киро Петков: Бежанците идват регулярно в България! Държавните медии крият скандалното му изказване Кирил Петков нарече „фалшиви новини“ репатрирането на мигрантни в България със самолети от Западна Европа, но потвърди, че полети с бежанци кацат регулярно.

Той призна пред медиите, че полетите от Австрия били „регулярни полети“, което означава, че десетки бежанци всекидневно идват от Австрия, оковани в белезници.

Това е споразумението на Сглобката с Австрия и Нидерландия срещу Шенген по въздух.

По държавните рупори БНТ, БНР и БТА няма нито ред от скандалното изявление на Петков.

Вместо това се тиражират неговите приказки за ротацията.

Безлов: Вероятно е имало няколко чартърни полета с бежанци

Явно законът за цензурата в медиите на ПП и ДБ вече действа още преди да е приет в парламента.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира, че имат пълно доверие към премиера Николай Денков при разговорите за ротацията. Това вече се тиражира от БНТ, БТА и БНР:

Той обаче не е доволен от работата на министъра на електронното управление Александър Йоловски.

„Колкото и да не им се иска на много от опонентите ни, ние всъщност делегираме, наистина, политическите права акад. Денков да бъде комфортен със следващия Министерски съвет.

Когато той каже:

„Това е планът, по който аз бих работил, да продължавам да изпълнявам програмата, която ние всички сме сложили на масата, ние ще го подкрепим.

Ако има някакви корекции – ще кажем. Такъв е редът“.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар