Мая Манолова: Вода с манган в Брестовица!

в България

Мая Манолова: Вода с манган в Брестовица!


Хората от години пият вода с манган и ги убеждават, че водата им е много евтина. Според хората мангана се процежда през питейната вода и бавно, но сигурно ги тровят. Институциите мълчат, а хората са в порочен кръг.

Мая Манолова показва пробите на хората, които са вземани в различно време от различни места в селото за да не бъдат обвинявани от ВиК, че били след ремонт затова били замърсени.

Хората скандират, че всеки има право на питейна вода. Мая Манолова заяви, че ще поканят министри и шефове на ведомства и всички, които имат пряка или косвена връзка с водата.

Хората се оплакват, че умориха рибата. А хората дето ги морят? Хората искат алтернативни източници, защото манганът няма спиране. Хората искат промяна на цената, а какво става с мангана във водата?

Хората в Бресточица се изправиха, а вие готови ли сте да браните своят дом и населено място, готови ли сте да застанете смело с „Изправи се.БГ“ и да се опълчим на мафията у нас?

Вижте още от bultimes

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар